Ekokampaaja

 

 

 

PETRA LAMMELA

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1998 ja 2012  ekokampaajaksi. Keväällä 2019 sain kaksivuotisen koulutuksen päätteeksi ravintoneuvojan diplomin Terveysopisto Saluksesta. Olen opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää kuten fytoterapiaa sekä meditaatiota ja rentoutusta. Teen töitä hyvinvointivalmentajana ja ekokampaajana.

Olen ollut aina herkkä stressaantumaan ja reagoin stressiin migreenillä ja vatsavaivoilla. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja hoitamaan itseäni luonnollisilla tavoilla kuten riittävällä levolla, oikeanlaisella ravinnolla ja läsnäolotekniikoiden avulla. Haluan auttaa myös muita löytämään hyvinvointia ja jaksamista arjessa.

Metsässä kävely ja erityisesti pysähtyminen tähän hetkeen; rauhaan ja kauneuteen on parasta itsehoitoa minulle. Kun kokee metsän parantavan ja rauhoittavan vaikutuksen, ymmärtää kuinka mittaamattoman arvokas luonto on.

Olen onnellinen, että saan myös ekokampaajana hoitaa ihmisiä tekemällä rentouttavaa intialaista päähierontaa sekä kokonaisvaltaisesti vaikuttavia hiushoitoja kuten kasvivärejä ja merilevä-ja savihoitoja. Luonnonmukaiset hoidot tekevät hyvää niin sielulle kuin kehollekin. Voit olla myös tyytyväinen siitä, ettei kauneustuotteesi vahingoita luontoa.

Teen etänä tällä hetkellä hyvinvointivalmentajan ja ravintoneuvojan töitä.

Varaa aikaa luonnonmukaiseen hiustenhoitoon Ajanvaraus

Ravintoneuvojan työhön liittyvä koulutukseni:

Tampereen Ammattiopisto, Terveydenhoidon perusopinnot  14 op

Helsingin Avoin yliopisto, Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op

Fytoterapeuttiopintoja 2006-2008, Frantsilan koulutuskeskus

Suomen Terveysopisto Salus, Diplomiravintoneuvojan tutkinto 2017-2019, 57 op, ravintoneuvojan koulutus

Paula Heinosen Terveyden tukipilarit koulusohjelmasta kolme osiota 2018-2019 : ”Suolisto ja maksa”, ”Hormonien hurmaa” ja ”Aivoilla on nälkä”