Tuotteet

 

 

Näitä tuotteita käytän ja myyn Kookoksessa:

*Kasvivärjäykseen käytän tällä hetkellä Radicon, Cultivatorsin, Mcurthin luomulaatuisia kasvivärejä

*Saaren Taika on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjassa on tehokkaat, mutta hellävaraiset sheavoipohjaiset, alumiinittomat voidedeodorantit. Ihania ja luonnollisia tuoksuja kuten sitruunaruoho, ruusu ja appelsiini+laventeli on vaikea vastustaa. Deodorantteja on soodattomia ja pari vaihtoehtoa myös soodallisena. Palashampoot ja saippuat ovat myös kokeilemisen arvoisia.

*Farfalla on sveitsiläinen, laadukas ja ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluu monipuolinen setti shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita ja hoitavia öljyjä. Muotoilutuotteet (muotovaahto, muotoilugeeli ja lakka) ovat todella toimivia ja miellyttävän tuoksuisia. Shampoissa ja hoitoaineissa on myös valinnanvaraa monenlaisille hiuksille. Sarjan tuotteet ovat pääsääntöisesti myös vegaanisia.

*Meine Base mineraalisuolalla voi pestä kasvot, hiukset ja koko kehon. Tasapainottaa kuivaa ja atooppista ihoa sekä puhdistaa hellävaraisesti rasvoittuvaa ihoa. Tätä monipuolista tuotetta voi käyttää myös vaikkapa deodoranttina tai hampaiden pesuun. Kaksi kokoa 75g ja 750g. Ainesosaluettelo: Natriumbikarbonaatti, merisuola, natriumkarbonaatti, luonnollisia mineraaleja, akaatti, karneoli, sitriini, krysopraasi, kalsedoni, safiiri, vuorikristalli, onyksi.