Tuotteet

unique

 

 

 

Näitä tuotteita käytän ja myyn Kookoksessa:

*Kasvivärjäykseen käytän tällä hetkellä Radicon, Cultivatorsin, Mcurthin luomulaatuisia kasvivärejä

*Saaren Taika on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjassa on tehokkaat, mutta hellävaraiset sheavoipohjaiset deodorantit. Ihania ja luonnollisia tuoksuja kuten sitruunaruoho ja ruusu. Deodorantteja on soodattomia ja yksi myös myös soodallisena. Palashampoot ja saippuat ovat myös kokeilemisen arvoisia. Greippishampoo on hellävaraisen tehokkaasti pesevä pala, joka sopii normaalille hiukselle. Teepuusaippua on hoitava shampoopalana ja sopii koko kehon pesuun, myös kasvoille. Veeran suolasaippua sisältää myös kauraa ja on ihanasti kuoriva ja ihoa hellivä.

*Farfalla on sveitsiläinen, laadukas ja ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluu monipuolinen setti shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita ja hoitavia öljyjä. Muotoilutuotteet (muotovaahto, muotoilugeeli ja lakka) ovat todella toimivia ja miellyttävän tuoksuisia. Shampoissa ja hoitoaineissa on myös valinnanvaraa monenlaisille hiuksille. Sarjan tuotteet ovat pääsääntöisesti myös vegaanisia.

*Uniquen laadukkaat ja miedon tuoksuiset shampoot, hoidot ja muotoilutuotteet ovat monelle sopivia. Varsinkin piparmintun tuoksuinen volumeshampoo ja tuoksuton lakka ovat asiakkaiden suosikkituotteita.

*Tek-merkkiset käsintehdyt puuharjat ja ja kammat ovat kestäviä ja herkullisen värisiä. Puupiikkiset harjat ovat hellävaraisia hiuksille ja ehkäisevät sähköistymistä.

*Meine Base mineraalisuolalla voi pestä kasvot, hiukset ja koko kehon. Tasapainottaa kuivaa ja atooppista ihoa sekä puhdistaa hellävaraisesti rasvoittuvaa ihoa. Tätä monipuolista tuotetta voi käyttää myös vaikkapa deodoranttina tai hampaiden pesuun. Kaksi kokoa 75g ja 750g. Ainesosaluettelo: Natriumbikarbonaatti, merisuola, natriumkarbonaatti, luonnollisia mineraaleja, akaatti, karneoli, sitriini, krysopraasi, kalsedoni, safiiri, vuorikristalli, onyksi.