Tuotteet

 

 

 

 

 

 

Näitä tuotteita käytän ja myyn Kookoksessa:

*EkoPharma on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on suomalaisen FI-Naturan sertifiointi sekä kansainvälinen Leaping Bunny-merkki (eläinkokeeton kosmetiikka). Sarjassa on ihania shampoita, hoitoaineita sekä kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteita. Tuotteissa on käytetty hoitavia suomalaisia luomumarjoja.

 

*Farfalla on sveitsiläinen, laadukas ja ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluu monipuolinen setti shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita ja hoitavia öljyjä. Muotoilutuotteet (muotovaahto, muotoilugeeli ja lakka) ovat todella toimivia ja miellyttävän tuoksuisia. Shampoissa ja hoitoaineissa on myös valinnanvaraa monenlaisille hiuksille.

 

*Dizaon mustasävyinen ripsiväri tuuheuttaa upeasti, tuntuu hyvältä ripsissä ja tuoksuu ihanan kaakaoiselta. On ehdottamasti paras testaamani luonnonmukainen ripsari. Sopii myös herkille silmille!

 

*Meine Base emässuolalla voi pestä kasvot, hiukset ja koko kehon. Tasapainottaa kuivaa ja atooppista ihoa sekä puhdistaa hellävaraisesti rasvoittuvaa ihoa. Tätä monipuolista tuotetta voi käyttää myös vaikkapa deodoranttina tai hampaiden pesuun. Kaksi kokoa 75g ja 750g. Ainesosaluettelo:: Natriumbikarbonaatti, merisuola, natriumkarbonaatti, luonnollisia mineraaleja, akaatti, karneoli, sitriini, krysopraasi, kalsedoni, safiiri, vuorikristalli, onyksi.

 

*Khadin kasvivärien kotimyyntipakkaukset ovat luomulaatuisia. Valittavana on 7 sävyä: vaalea, vaaleanruskea, pähkinänruskea, tummanruskea, musta, voimakas punainen ja punainen.