Ravintoneuvontaa sähköpostitse

Haluan tarjota sinulle myös edullisen ja helposti saatavilla olevan palvelun, jolla voit kartoittaa omaa ruokavaliotasi sekä laadukkaiden ruoka-aineiden riittävää saantia. Ymmärräthän kuitenkin, että laskenta perustuu antamiisi tietoihin ja minun tekemiini laskelmiin. Nämä laskelmat ja niistä tekemäni päätelmät ovat suuntaviivaa antavia. Jos haluat tarkempaa tietoa ja ohjausta, suosittelen henkilökohtaista tapaamista kanssani ravintoneuvonnan merkeissä.

Tämän palvelu antaa yksilöllistä tietoa juuri sinun ravitsemuksellisesta tilanteestasi ja alkusysäys positiivisiin elämänmuutoksiin. Vaikka ruokavaliossasi olisi enemmänkin muutostarvetta, annan ohjeet muutamaan mielestäni tärkeimpään, koska ihminen pystyy tekemään pysyviä muutoksi vain pienin askelin. Usein näistä pienistäkin muutoksista on todellinen hyöty.

2-3 päivän ruokapäiväkirjojen tarkistus sähköpostitse ilman tapaamista         59€/raportti

  • sisältää ruokapäiväkirjojen ja henkilötietojen (esim. paino, pituus, liikkuminen) pohjalta tehdyn laskelman asiakkaan yksilöllisestä saannista ja tarpeesta pääravintoaineiden (proteiinit, rasvat, hiilihydraatit) sekä energiansaannin osalta
  • lisäksi mukana on muutamia muutosehdotuksia, jotka parantaisivat asiakkaan henkilökohtaista päivittäistä ravitsemusta ja toisivat mahdollisesti lisää energisyyttä ja hyvää oloa
  • nämä edellä mainitut asiat tulevat kirjallisena raporttina sähköpostitse
  • tämän palvelun voit ostaa maksamalla 59€ etukäteen tililleni, maksuohjeet saat sähköpostitse

Lähetä sähköpostiini 2-3 päivän osalta ruokapäiväkirjat, joihin kirjaat ylös kaikki syömäsi ateriat ja juomasi juomat. Ruoka-aineet pitäisi kirjata mahdollisimman tarkasti grammoina, ruokalusikallisina, desilitroina tai esim. määreenä nyrkin kokoinen annos salaattia tai lihaa. Ruoka-aineet olisi hyvä määritellä myös tarkemmin kuten tuotteiden rasvaprosentit, valmistuotteiden nimet, leipien ja juustojen ym. nimet. Salaattien ja kastikkeiden sisällöt kannattaa myös eritellä mahdollisimman tarkasti.

Ilmoita myös myös pituutesi, painosi, sukupuolesi, ikäsi ja päivittäinen/viikoittainen kuntoilusi/liikkumisesi, jotta voin paremmin määritellä energiantarpeesi.

Saat kuitin tilauksestasi, kun olen saanut rahat tililleni. Raportin toimittamisessa menee 3-7 päivää.