Kauneushoidot

Kasvohoidot

  Marjaisissa kasvohoidoissa pääosassa ovat EkoPharman hoitavat ja ihanat tuotteet sekä rentouttava hieronta. Ne ovat turvallisia valintoja etenkin, jos olet epävarma ihosi kunnosta, ihotyypistä tai mietittäessä lahjakorttia.

Lähes kaikille sopivat pH- kuorinnat ovat tehokasta ihon kuorintaa tasoittaen ja kirkastaen ihoa. Luonnollisilla AHA- hedelmähapoilla on ihon pintaa kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia. EkoPharman vahvempi hedelmähappo sopii hyvin pigmenttiläiskille ja arpien päälle paikallisesti. Hoitoja voi tehostaa imeyttämällä laitteella kosteuttavia ja rauhoittavia tehoaineita kasvoillesi. Samalla ihoa aktivoidaan laitehieronnalla, joten pienet rypyt ja juonteet saavat myös tasoitusta.

Ihonpuhdistuksia on nykyaikana mahdollista tehdä hellävaraisesti laitteilla eikä aiheuttaen traumaa ihollesi.
Jos laitehoito ei sinulle sovi, niin pH-kuorinta on myös puhdistava sekä samalla ihohuokosia supistava.

 

Sokerointi

Se on hellävaraista ihokarvojen poistoa sopien myös herkälle iholle. Siinä ihokarvat poistetaan sokerimassalla karvan kasvusuuntaan, ja samalla se kuorii ihoasi tehden siitä sileän ja silkinpehmeän. Säännöllinen sokerointi hidastaa ihokarvojen kasvua ja tekee niistä hennompia.

Sokeroinnin jälkeen tulee välttää lämpöä, hikoilua ja aurinkoa n. 24 h ajan ja ihoa olisi hyvä rasvata säännöllisesti, jotta sisäänkasvaneita karvoja ei muodostuisi. Hilla Hellä vartalovoide on tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava voide sokeroinnin jälkeen.

 

Aromahieronta

Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia, joiden hoitovaikutus määräytyy valitun öljyn mukaisesti. Vaikutus voi olla esim. virkistävä, rentouttava, nestekiertoa parantava tai kipua ja jännitystä lievittävä. Sopii erityisesti stressin ja jännitteisyyden lievittämiseen sekä rentoutumiseen. Eteeriset öljyt voivat sopia luonnollisuutensa vuoksi myös hajusteherkille.