Hiushoidot

kynttilä

 INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hieronta tehdään kevyin pyörivin liikkein ja sivelyin. Päänalueen lisäksi käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa ja käsiä. Hiuksiin laitetaan hiuslaadulle ja hiuspohjalle sopiva öljy esim. kookosöljy. Lisänä voidaan käyttää eteerisiä öljyjä tasapainottamaan hiuspohjaa sekä hoitamaan hiuksia ja hellimään mieltä.

Intialaisella päähieronnalla on hyvin rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Se auttaa laukaisemaan mielen ja kehon jännitystiloja. Paras tulos saadaan muutaman käyntikerran jälkeen. Intialainen päähieronta voimistaa käsiteltävien alueiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Päänalueella tämä lisää erityisesti hiusjuurien ravintoaineiden saantia ja edesauttaa hiustenkasvua.

Hiushoidot aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Hieronnalla edesautetaan hoitojen positiivisia vaikutuksia.

 hoitoturve

 

HIUSHOIDOT

Hiuksia ja hiuspohjaa voidaan puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti luonnosta saatavilla aineilla kuten savi, merilevä ja turve. Nämä tuotteet ovat luonnostaan miedon tuoksuisia eivätkä sisällä lisättyjä säilöntäaineita tai muita synteettisiä kemikaaleja.

Savi tasapainottaa hilseilevää ja rasvaista hiuspohjaa. Se sopii kaikille hiuspohjille syväpuhdistavana hoitona. Savi sisältää myös runsaasti hiuksia ravitsevia hivennaineita. Erilaisista savilajeista vihreä on puhdistavampi ja ruskea eli rhassoulsavi on rasvaisempi ja hoitavampi kuiville hiuksille. Molempia voidaan käyttää myös hiusten pesuun shampoon asemasta.

Merilevä poistaa tehokkaasti raskasmetalleja, joita hiuksiin tulee esim. lääkeaineista ja synteettisistä väreistä. Merilevä on myös kosteuttava hoito, joka sopii hyvin synteettisillä väreillä rasitetuille hiuksille tai luonnostaan kuiville kutreille.

Turve puhdistaa hiuspohjaa hellävaraisen tehokkaasti ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Turve on vanha perinteinen suomalainen hoitotuote, jota voidaan käyttää myös koko keholle esim. saunassa.

 butterfly oranssi

 

METAMORFINEN HOITO / RENTOUTUSHOITO

Metamorfinen hoito on kehitetty vyöhyketerapiasta astetta syvemmälle hoitamaan ihmisen sisäisiä tunnelukkiutumia. Sisäiset tunnelukkiutumat heijastuvat elämäämme ja valintoihimme. Selkäranka on elämän varasto. Selkäranka säilyttää kaikki muistot, jopa syntymää edeltävältä ajalta. Ihminen luo omat stressinsä; fyysiset sekä psyykkiset stressit varastoituvat lukkiutumina ihmisen selkärankaan.

Metamorfinen hoito auttaa hoidettavaa tunnistamaan näitä lukkiutumia ja avaamaan niitä. Hoidon aikana tai lopputuloksena hoidettava tunnistaa sisäisesti nämä lukkiutumat, ja parhaassa tapauksessa ryhtyy toimimaan elämässään niiden poistamiseksi. Metamorfisessa hoidossa korostetaan ennen kaikkea mahdollisuuksia ja vastuuta omasta itsestä.

Hoitaja toimii katalysaattorina ja hän suorittaa hoidon. Hoitaja tietää, että hoidettavan oma elämänvoima tekee sen, mikä on oikein. Kukaan ei voi tietää, mitä täydellisyys on toiselle ihmiselle. Hoidettava itse tuntee hoidon sisäisesti. Hänen kehonsa ja mielensä toimii kuten parhaalta tuntuu sillä hetkellä. Hoitaja hieroo kevyesti hoidettavan selän heijastealueita jalkapohjissa, käsissä ja pään alueella. Hoito on hyvin lempeää ja syvärentouttavaa. Se sopii erityisesti stressaantuneelle keholle ja mielelle.
Hoidon vaikutus kestää vielä 2 – 3 päivää hoidon jälkeen.

Jotta päästäisiin parhaisiin, pitkävaikutteisiin tuloksiin, hoidoissa on hyvä käydä alussa 2 – 4 kertaa kuukaudessa ja jatkossa noin kerran kuukaudessa. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, joten hoidon vaikutukset ja tulokset vaihtelevat yksilöllisesti.