Ekokampaamo Kookos

kookos-sisa2

Ekokampaamo Kookos on luonnonmukainen hius- ja kauneushoitola, joka toimii täysin ekologiselta pohjalta kunnioittaen luontoa ja tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden terveyttä edistävään kauneuden hoitoon. Haluamme tarjota asiakkaillemme rauhallisen, rentouttavan ja tunnelmallisen ympäristön sekä yksilöllistä, ammattitaitoista, kiireettömän ystävällistä palvelua.

Kookoksessa  käytetään puhtaita 100% kasvivärejä sekä muita luonnonmukaisia raaka-aineita kuten savea, turvetta ja merilevää. Kookoksessa on hyvä valikoima laadukkaita ekologisia hiustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Luonnontuotteet ovat erittäin hoitavia ja sopivat useimmille herkillekin ihmisille.

Ekokampaamo Kookoksessa ei käytetä synteettisiä hapetevärejä eikä synteettistä kosmetiikkaa tai hiustuotteita. Kampaamossa ja kauneushoitolassa tuoksuvat ainoastaan miedot luonnolliset tuoksut.  Luonnon pehmeät tuoksut sopivat useimmille, jotka ovat hajusteallergisia tai tuoksuyliherkkiä.

Kookoksessa on myös kauneushoitola, jossa kosmetologi tekee kaikki hoidot sertifioidulla luonnonkosmetiikalla kuten suomalaisella EkoPharmalla. Ainoastaan kulmien ja ripsien kestovärjäystä ei voida toistaiseksi tehdä kasviväreillä vaan ne tehdään synteettisillä väriaineilla.

Haluamme käyttää luonnonmukaisia tuotteita myös siksi, että ne hajoavat täysin kallisarvoiseen ympäristöömme. Meillä kaikilla on itsemme  lisäksi vastuu myös luonnon hyvinvoinnista. 

 

Olet erittäin lämpimästi tervetullut Ekokampaamo Kookokseen! 

 

Ekokampaaja Petra vastaa mielellään kysymyksiisi koskien ekokampaamopalveluja. Laitathan viestiä tai soita:

p. 040 961 2373,  ekokampaamo.kookos@gmail.com tai "Ota yhteyttä lomake"

Kosmetologiopiskelija Mari vastaa mielellään kysymyksiisi koskien kauneushoitolan palveluja. Laitathan viestiä tai soita:

p. 050 541 7996 tai mhovi1777@gmail.com

 

 

**Ekokampaamo Kookos on Ekoyrittäjät ry:n sekä Koulutettujen Ekokampaajien jäsen.