Ekokampaamo Kookos

kookos-sisa2

Ekokampaamo Kookos on luonnonmukainen hiushoitola ja terveyskeidas, joka toimii  ekologiselta pohjalta luontoa kunnioittaen. Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen kauneuden ja hyvinvoinnin hoitoon. Kookoksessa on rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Minulle on sydämen asia tarjota yksilöllistä, ammattitaitoista, kiireettömän ystävällistä palvelua niin ekologisten hiushoitojen kuin ravintoneuvonnankin osalta.

Yksilöllinen ja ammattitaidolla toteutettu ravintoneuvonta auttaa asiakasta valitsemaan elämäänsä enemmän hyvinvointia lisääviä vaihtoehtoja. Kaikki ravitsemusmuutokset toteutetaan asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Tehtäväni ravintoneuvojana on toimia tukena ja asiantuntijana asiakkaan elämänmuutosprosessissa.

Ekokampaajana käytän ainoastaan puhtaita 100% kasvivärejä sekä muita luonnonmukaisia raaka-aineita kuten savea, turvetta ja merilevää. Ekokampaamossani on hyvä valikoima laadukkaita ekologisia hiustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Luonnontuotteet ovat erittäin hoitavia ja sopivat useimmille herkillekin ihmisille.

Ekokampaamo Kookoksessa ei käytetä synteettisiä hapetevärejä eikä synteettistä kosmetiikkaa tai hiustuotteita. Kampaamossa tuoksuvat ainoastaan miedot luonnolliset tuoksut.  Luonnon pehmeät tuoksut voivat sopia myös niille, jotka ovat hajusteallergisia tai tuoksuyliherkkiä.

Haluan käyttää luonnonmukaisia tuotteita myös siksi, että ne hajoavat täysin kallisarvoiseen ympäristöömme. Meillä kaikilla on itsemme  lisäksi vastuu myös luonnon hyvinvoinnista.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut Ekokampaamo Kookokseen!

Ekokampaaja ja ravintoneuvoja Petra vastaa mielellään kysymyksiisi koskien ekokampaamopalveluja ja ravintoneuvontaa.

Laitathan viestiä tai soita:

p. 040 961 2373,  ekokampaamo.kookos@gmail.com

 

Aukioloajat: arkisin ja lauantaisin joustavasti sopimuksen mukaan

Kun teen päähierontoja tai ravintoneuvontaa on kampaamon ovi suljettu.

 

**Ekokampaamo Kookos on Ekoyrittäjät ry:n jäsen sekä koulutettu ekokampaaja